SINHRONIA
Mesto gde se znanje pretvara u veštine


SINHRONIA TRENINZI

“U vremenima u kojima se mnogo toga čini neizvesnim, a antidepresivi se iz ormarića za lekove sele među kuhinjske začine, izgleda da je veoma sigurno da nas, paradoksalno, Srećologija napada sa svih strana. Glasnogovornici pozitivnih misli biju odsutnu bitku za naš spas. Krajnja linija odbrane naše budućnosti: mislite pozitivno i desiće se.”

Misija treninga u našem Amfiteatru je da podrži polaznike da im pozitivne misli budu posledica pametnog, ukorenjenog razmišljanja i delanja. Onog – koje ih približava ciljevima . Onog – koje čini da se i tokom puta ka ostvarenju ciljeva osećaju dobro. Onog – zbog koga se osećaju stabilno i u izazovnim vremenima.

Zbog naše posvećenosti ličnom razvoju klijenata, treninzi u Amfiteatru su poluotvorenog tipa. Realizujemo ih bez javnih oglašavanja termina. Polaznici dolaze po preporuci ili direktnim upitom.

POŠALJITE UPIT

OTVORENI TRENINZI

Kako god da razumemo NLP - kao naučnu disciplinu, praktičnu psihologiju, metodologiju ličnog, sportskog i/ili poslovnog uspeha, efektivni vodič za naš mozak, činjenica je da primena znanja i veština koje on nosi podržava uspeh lidera, menadžera, preduzetnika, prodavaca, sportista, lekara itd. Drugim rečima, NLP je ključ pomoću koga brzo i efektivno pokrećemo promene.

EMOCIONALNI SINHRONICITET

Škola emocionalnog sinhroniciteta je sistem obuka i radionica u kojima polaznici uče kako da trpljenje i istrajavanje zamene žilavošću i sposobnošću smisaonog trajanja. Tokom procesa postizanja emocionalnog sinhroniciteta usvajaju se veštine upravljanja sopstvenim stanjima.

ROMAN

“Koliko si spreman da platiš” je roman-užbenik.

Roman – zato što kroz izmišljenu priču o braći Popović govori o problemima sa kojima se preduzetnici sreću.

Udžbenik – zato što kroz izmišljenu priču opisuje kako je neke teorijske koncepte iz menadžmenta, a koji vode ka rešenjima problema sa kojima se preduzetnici sreću, u praksi moguće ostvariti.
Iako je roman izdat 2011. godine, danas se čini još aktuelnijim.

Koliko si spreman da platiš ?
VIŠE O TOME

PONEKAD SU TEŠKE ODLUKE ZAPRAVO PRAVE ODLUKE

Izađite iz svoje zone komfora

ZAKAŽITE KONSULTACIJE