fbpx

INDIVIDUALNI BIZNIS KOUČING

USMERENOM KOMUNIKACIJOM DO ŽELJENIH ISHODA I PRAKTIČNIH REZULTATA

Izadjite iz “zaglavljenog stanja” koučing dijalogom na individualnim sesijama.

Sinhronia tim se rukovodi antičkom izrekom da «druge ljude ne možemo da naučimo, već da ih podstaknemo da sami razmišljaju». U tom smislu, koučevi podržavaju klijente da pronađu izlaz iz neželjene situacije po «po sopstvenoj meri» tako što komunikaciju usmeravaju ka budućnosti i rezultatima.

ŠTA JE INDIVIDUALNI BUSINESS COACHING?

Business coaching je razgovor u poslovnom okruženju, usmeren na preciziranje i prevazilaženje onoga što nas sprečava da ostvarimo ono što želimo i što nam je potrebno.

Postulati kojih se Sinhronia tim pridržava u radu sa klijentima:

  1. Koučing se od “običnog” razgovora razlikuje po strukturi i dinamici.Koučing je usmeren na pronalaženje rešenja koja će učiniti da se klijent približi onome što želi.
  2. Rezultati su praktično primenjivi.Uvek. Već od prve koučing sesije.
  3. Kouč kroz postavljanje pitanja pomaže klijentu da sâm pronađe rešenja.Kouč ne zna ”najbolje” odgovore, klijent  razrešava neželjenu situaciju na sopstveni način.
  4. Kouč podržava klijenta da umesto okrivljavanja drugih za to kako se oseća ili ponaša, pronađe produktivniju opciju. – Uvek možemo da utičemo na druge ljude tako što ćemo promeniti sopstvenu reakciju na njihova ponašanja.
  5. Problem postoji i opstaje zato što se osoba uporno ”zapričava” i takvom pričom sebe uvodi u ”zaglavljeno stanje”. – Kouč pomaže klijentu da razume šta tačno radi, kakve to efekte ima na druge  i kako ga to udaljava  od sopstvenih kapaciteta da utiče na okruženje.

KOLIKO TRAJE KOUČING?

Dok je broj potrebnih razgovora uslovljen obimom željene promene, pojedinačni razgovor obično traje oko 60 min.

Prijavite se naš newsletter. Dovoljno je samo da upišete Vašu email adresu u odgovarajuće polje i kliknete na dugme Prijava.