fbpx

“KOLIKO SI SPREMAN DA PLATIŠ?”

Drugo izdanje edukativnog romana “Koliko si spreman da platiš?” autorke Brankice Ljamić, pomaže vam da definišete ono što želite za sebe, da izaberete svoj put, da formulišete svoje ciljeve i uskladite privatno i poslovno.
Roman – zato što kroz izmišljenu priču o braći Popović govori o problemima sa kojima se preduzetnici sreću.
Edukativni – zato što kroz izmišljenu priču opisuje kako je neke teorijske koncepte iz menadžmenta, a koji vode ka rešenjima problema sa kojima se preduzetnici sreću, u praksi moguće ostvariti. U njemu se, kroz dijaloge i unutrašnje monologe, prikazuju životni stilovi koji kombinuju održiva poslovna i privatna rešenja.
O svom delu autorka kaže: „Tokom proleća 2019. godine osetila sam potrebu da preradim, dopunim i izmenim prvo izdanje knjige Koliko si spreman da platiš?. Izmenjeno drugo izdanje radnju i junake iz 2011. godine prikazuje kroz prizmu stečenih znanja i iskustava iz proteklih osam godina. Sve u svemu, novo izdanje donosi knjigu koju bih napisala da sam je prvi put stvarala 2019. godine.“

Zahvaljujući DELFI KNJIŽARAMA, roman možete nabaviti i online porudžbinom, putem linka:

ONLINE KUPOVINA

Prijavite se naš newsletter. Dovoljno je samo da upišete Vašu email adresu u odgovarajuće polje i kliknete na dugme Prijava.