fbpx

UNAPREDITE I SAVLADAJTE KLJUČNU MENADŽERSKU VEŠTINU 21. VEKA

SREDNJI I VIŠI MENADŽMENT

Pitate se zašto je koučing važan za menadžerske veštine? I kako je on povezan sa ostalim zaposlenima u firmi?

Svrha koučinga u poslovnom okruženju je unapređivanje rezultata rada i zadovoljstva timova i pojedinaca kroz na-temu-fokusirani razgovor koji vodi menadžer.

Iz tog razloga, koučing veštine su osnov za uspešan rad menadžera i efikasno delegiranje zadataka.

Sinhronia Vam odgovara na najčešće postavljena pitanja:

  1. Kako koučing veštine menadžera pomažu zaposlenima?
  • Cilj usmerenog koučing razgovora u poslovnom kontekstu je razumevanje kako svojim razmišljanjem i delanjem doprinosimo (neželjenoj) situaciji. Posledica uvida je donošenje odluke o novom smeru delovanja.
  1. Kako koučing veštine utiču na razvoj menadžera?
  • Usvajanje koučing veština podrazumeva sticanje veština uticaja na druge, spremnosti da se radi do ostvarenja željene promene i podršku razvoju potencijala članova tima. Menadžer pita, on ne naređuje. Njegova namera je da ojača članove tima za samostalni rad, donošenje odluka i preuzimanje odgovornosti.

 

 

Šta dobijate radom sa nama?

Osnovna obuka ”Koučing veštine za menadžere” donosi metodologiju kroz koju ćete:

  • proširiti način na koji upravljate timovima i predvodite ih u pravcu rezultata, rasta i razvoja, što će olakšati reakcije na promene u okruženju;
  • pomoći članovima tima da razviju odgovornost, samostalnost i kreativnost.
  • otkriti još efikasnije načine da podržite članove tima u trenucima kada se suočavaju sa preprekama i izazovima;
  • naučiti da dodatno motivišete ljude, pomognete im da ostvare sopstvene, uz istovremeno ispunjenje zajedničkih poslovnih ciljeva;

 

Obuka je bazirana na metodologiji koučing škole Sinhronia i programu akreditovanom od strane International Coaching Federation (ICF) ”Coaching for Active Preeminence”, čiji je autor dr Brankica Ljamić, MCC vodeći trener ove obuke.

RAZGOVARAJMO O POBOLJŠANJU KOUČING VEŠTINA VAŠIH MENADŽERA. PRIJAVITE SE.

Preporuka

Tokom korporativnog treninga u naftnoj kompaniji, imao sam priliku da se upoznam i radim sa gospođom Brankicom Ljamić. Brankica je bila biznis kouč grupi srednjih menadžera, radi poboljšanja naših liderskih veština, sa fokusom na timski projekat. Sa velikim zadovoljstvom mogu da preporučim Brankicu, posebno ako su Vam potrebna poboljšanja u timskom radu, motivaciji i prezentacijskim veštinama. Njeno znanje kao psihologa, kao i sveukupno znanje, u kombinaciji sa zaraznim optimizmom, velikim iskustvom i napornim radom pomoglo nam je da osvojimo nagradu za najbolji projekat, što je rezultiralo promocijama za većinu članova tima, uključujući i mene.

Nebojša Stepanov, Direktor Energane NIS

Prijavite se naš newsletter. Dovoljno je samo da upišete Vašu email adresu u odgovarajuće polje i kliknete na dugme Prijava.