fbpx

PUT DO LICENCE ICF PROFESIONALNOG KOUČA

MENTORING

Put do karijere profesionalnog coach-a, uključuje i izbor kvalitetnog i kredibilnog mentora.

Dr Brankica Ljamić, jedna od malobrojnih doktora nauka  sa statusom Master Certified Coach (MCC) na svetu, ima bogato iskustvo u realizaciji mentoring programa za sve nivoe akreditacije prema zahtevima International Coaching Federation – ICF.

KOME JE MENTORING NAMENJEN?

Mentoring za ACC, PCC i MCC zvanje je namenjen koučevima koji su prošli ICF akreditovanu edukaciju u odgovarajućem trajanju i spremaju se za proveru kompetentnosti u akreditacionom procesu. U tom smislu, mentoring u trajanju od 10 sati je obavezni zahtev ICF-a.

ŠTA OBUHVATA MENTORING PROCES?

Deset obaveznih sati mentoring rada obuhvata minimum 6 mentorisanih sesija, rad na potrebnim kompetencijama za odgovarajući nivo akreditacije, kao i usmerenje za sledeći akreditacioni nivo. 

KOLIKO TRAJE MENTORING PROCES?

Dinamiku rada određuje klijent. Minimalno trajanje je tri meseca.

Preporuka

Brankicu poznajem od 2012.godine kad smo radile na prvom zajedničkom projektu. Sa samo njoj svojstvenom lakoćom uvela me je u svet koučinga 2013. Sledile su godine mog učenja, te je SINHRONIA tri godine bila moja vikend kuća. Naravno, Brankica je bila uvek tu postavljajući izazove, i na tom putu spoznaje dajući najkorisnije – sadržajni i “sparkling” feedback za korak više.. Brankica je bila moj ICF ACC i PCC mentor i svojom ekspertizom olakšala i nadopunila moj put ka ICF akreditaciji. Vremenom Brankica je postala moj Mentor sa velikim M. Ako bih Brankicin rad mogla da predstavim to bi bile četiri reči – vizija i akcija, akcija, akcija.

Dr Tatjana Mamula Nikolić, PCC ICF

Prijavite se naš newsletter. Dovoljno je samo da upišete Vašu email adresu u odgovarajuće polje i kliknete na dugme Prijava.