fbpx

SYNC GAME vam pomaže da donesete prave odluke u 2021. godini – samo za one koji su spremni za promene!

vi jedva čekamo da ostavimo 2020. godinu za sobom. Razmere koje je pandemija korona virusa poprimila i njen negativan uticaj na sve vrste poslovanja, prouzrokovale su osećanja straha i nesigurnosti. Socijalna izolacija, rad na daljinu i izmenjene porodične rutine, kao i ekonomska nestabilnost, doveli su do toga da nam se samopouzdanje poljulja i da dođe do značajnih gubitaka energije i hrabrosti za dalje. Zato je korisno da sagledamo realno stanje stvari, suočimo se sa svim izazovima i na kraju godine, kada sumiramo svoje rezultate, napravimo plan i počnemo sa njegovom realizacijom. Vreme je da usmerimo svoju energiju na stvari nad kojima možemo da imamo kontrolu i na koje možemo da utičemo, ali i da promenimo način na koji razmišljamo.

Šta je SYNC GAME?

SYNC GAME je jedinstveni biznis koučing paket, kreiran da nam pomogne u realizaciji naših ciljeva. Dva špila karata sadrže pitanja podeljena u po četiri segmenta. Pitanja iz prvog špila nam pomažu da sagledamo sebe i svoj unutrašnji svet, a drugi špil nas navodi da odgovorimo na pitanja o našem odnosu sa drugima i sopstvenim rezultatima.

Ovu edukativnu igru osmislila je dr Brankica Ljamić, psiholog sa bogatim iskustvom u radu sa klijentima koji traže promene. Ona je i osnivač biznis koučing škole Sinhronia, čiji je krajnji cilj usklađenost ličnog i poslovnog zadovoljstva.

Tako je i osmišljen SYNC GAME, igra koja će nas „protresti“ da u sebi samima pronađemo odgovore na postavljena pitanja i, na osnovu tih odgovora, donesemo održive odluke za sledeću i naredne godine.

Kako SYNC GAME funkcioniše?

SYNC GAME je igra podrške za one koji iskreno žele da započnu krug promene, a imaju dilemu kako to da urade. Ona nas navodi da popričamo i suočimo sami sa sobom, da nađemo šta nas zapravo muči, da budemo iskreni prema sebi. Paket podrške čine dva špila karata, na kojima se nalaze četiri kategorije pitanja, pažljivo osmišljenih da nam pomognu u formiranju zaključaka.

SYNC GAME 1 nas vodi u naš lični, unutrašnji svet. Tu odgovaramo na pitanja kao što su: Šta kod sebe ne bih menjao/menjala, Koja prošla iskustva su me promenila i šta su me ona naučila, Šta me pokreće na poslu, a šta van njega, U čemu nameravam da uživam u bliskoj budućnosti?

SYNC GAME 2 se odnosi na uvide o prirodi naših odnosa sa drugim ljudima i o rezultatima koje ostvarujemo svojim delovanjem. Tu nailazimo na pitanja poput: Koja me dostignuća čine ponosnim i zašto baš ona, Kako razmišljam kada ono što radim ne dovodi do rezultata koje želim, Čime bi me neko pokrenuo da poželim da budem deo njegovog projekta ili tima, Kako se ipak naviknem na nešto na šta, na početku, mislim da se nikada neću navići?

Uz ova dva špila karata sa pitanjima, ide i radna sveska za zapisivanje razmišljanja i odgovora kojima ćete uvek moći da se vratite. Kako znate da ste dobar igrač? Kada se budete vraćali prvobitnim odgovorima pojaviće se nove ideje i rešenja. Iznenadićete se promenom percepcije o problemima koje ste ranije smatrali nerešivim. Možete se igrati samostalno ili u paru. I eto ponovnog iznenadjenja! Istovremeno odgovaranje na ista pitanja može vas dovesti do potpuno novih uvida i zaključaka.

Šta je najbolje u ovoj igri? Nema pogrešnih odgovora, samo Vaših! A oni će vremenom dovesti do krajnjeg cilja – promene ponašanja u željenom smeru.

Za sva ostala pitanja i dileme, kao i za podršku obratite se na  amfiteatar@sinhronia.com. Više informacija možete pronaći na internet stranici www.sinhronia.com.

Budite hrabri i izađite iz svoje zone komfora. O njoj ionako već sve znate. Naučite nešto novo o sebi, ali i drugima oko vas. To nije lako, ali vi ćete, posle ove igre, biti u stanju da skupite hrabrost, da krenete putem promena i donesete prave odluke za svoju bolju budućnost. Zaigrajte SYNC GAME, jer kada jednom spoznate sami sebe i svoje mogućnosti, nebo je granica.

Ali, zašto da čekate, počnite odmah sa igrom! Prijavite se za Zoom radionicu upoznavanja sa SYNC GAME i njenim autorom klikom na https://www.sinhronia.com/sync-game/.

Čekaju vas u ponedeljak 14. 12. u 19h, jer ponedeljak je ionako dobar dan za nove početke i odluke!

Izvor: BIZLife

Povezani tekstovi

Prijavite se naš newsletter. Dovoljno je samo da upišete Vašu email adresu u odgovarajuće polje i kliknete na dugme Prijava.