fbpx

SYNC GAME

A sad, malo JA u glavnoj ulozi svog života

KAKO DA BEZ VIŠKA ŽIVOTNOG PRTLJAGA UĐETE U NOVU 2021

U 2020. godini je svako od nas, na svojoj koži, iskusio razmere nepredvidljivosti i snagu uticaja spoljašnjih okolnosti na pojedinca, koji su provocirali naša prilagođavanja i sinhronizacije sa ”novom normalnošću”. Iz dana u dan na naplatu su stizali račun za računom, vršeći kontinuirani pritisak na delanje, ne ostavljajući nam prostor da razmotrimo kolika je zapravo naša lična spremnost za plaćanje.

Drugim rečima, godina koja prolazi nas je, u svakom pogledu, i te kako skupo koštala.

SA ČIM IZLAZIMO IZ 2020-te?

Kalendarsko približavanje kraju godine je tradicionalno vreme sumiranja rezultata i razmišljanja o onome što želimo da postignemo i čemu se nadamo u mesecima koji dolaze. Većina nas se, u ovim razgovorima sa drugima i samima sobom, neizbežno sapliće o „prtljag“ koji bi najradije ostavili iza sebe, ali ne znamo kako. Zato nastavljamo da kroz život teglimo mnogo toga nepotrebnog, teret koji nas samo usporava.

SYNC GAME JE IGRA KOJA VAM MOŽE POMOĆI DA  2020. OSTAVITE IZA SEBE.

ŠTA SA SOBOM UNOSIMO u 2021?

Nije lako podvući crtu ispod 2020-te jer je sve više pokazatelja da će se aktuelna kriza preliti bar u prve mesece nove godine. To budi svest da promišljanje o našem usmerenju za 2021. i odluke koje ćemo na osnovu toga doneti mogu da budu presudne za naš budući privatni i poslovni život.

SYNC GAME JE IGRA KOJA VAM MOŽE POMOĆI DA U 2021. UĐETE OHRABRENI I SMIRENI.

Jedini pravi, prijateljski i profesionalni savet za ovo vreme krize je da što pre sednemo i da se ozbiljno posvetimo razgovoru sa sobom o budućnosti koju priželjkujemo. Potrebno je da od sebe tražimo iskrenost u odgovorima, hrabrost da se zapitamo i odlučnost da istrajemo u projektu koji smo mi sami.
Neophodno je da obezbedimo uslove da se u 2021. najzad desi ”A sad, malo JA” jer smo najveća podrška nama bliskim osobama upravo onda kada smo i sami sebi najsolidniji oslonac.

Jer, stvarno: AKO NE SAD, A KAD?

KAKO?

Kroz  SYNC GAME  igru u kojoj učimo o sebi, prateći usmerenja koja nam pomažu da se izdignemo iznad neizvesnih vremena i razmislimo ko smo, šta želimo i kako ćemo dalje.

SYNC GAME je vreme koje posvećujemo usmerenim osvrtima na dosadašnja iskustva i razmišljanje o promenama koje želimo. To je igra ohrabrenja, bez davanja saveta.

SYNC GAME su pitanja, grupisana u celine koje olakšavaju uvide i zaključke.

Odgovori su lični, nema univerzalnih i najboljih. Potrebno je strpljenje, da dođemo do kvalitetnih novih uvida, a to traži da razmislimo. Treba izbeći zamku brzih i poznatih odgovora, onih koje smo usvojili kao klišee na pitanja koja smo već dobili od drugih ili ih sami sebi postavljali.

Kada odmah znamo odgovor, ne učimo ništa novo: o sebi, o drugima, o rezultatima.

SYNC GAME primenjuje principe biznis koučinga o povezanosti naših ponašanja  i rezultata do kojih ona dovode. Poziva da ono što želimo da ostvarimo razumemo kao projekat u kome igramo glavnu ulogu. Otuda i SYNC u nazivu: sinhronizovano razmišljanje o povezanim oblastima naših života će nam pomoći da donesemo odluke o željenom smeru delovanja. GAME je tu da označi koncept igre jer smo kao deca, tako gotovo neosetno učili: o sebi, drugima i svetu oko nas. Ne samo da smo kroz igru lako učili već smo i brzo primenjivali naučeno. Posle smo odrasli i učenje je postalo neka druga aktivnost.

SYNC GAME je ozbiljno razmišljanje u jednostavnim koracima. Zadatak je da sledimo jednostavne smernice koje će nas uputiti kako da efikasno raspolažemo vremenom koje posvećujemo usmerenom razmišljanju o svojim dosadašnjim navikama i budućim htenjima. SYNC GAME uvažava da je svako od nas sasvim poseban i da ima sopstvena životna i poslovna ”pravila” koja su upravo tema promišljanja ka kojima nas usmerava.

Pitanja su grupisana u dva špila.

SYNC GAME 1 se bavi našom unutrašnjom igrom. ”Ja, iznutra” nas navodi da se zapitamo o samima sebi.

SYNC GAME 2 igru prebacuje u spoljašnju sredinu. ”Ja, spolja” nam postavlja pitanja o odnosima sa drugim ljudima i rezultatima koje u životu imamo.

Pitanja u svakom špilu se grupišu u četiri kategorije, koje će vam pomoći u sistematizaciji uvida i zaključaka. Tu je i radna sveska koja omogućava zapisivanje odgovora, uvida i dilema.

https://www.originalmagazin.com/original-preporuka/sync-game-za-odrzive-odluke-u-2021/

NAŠA PODRŠKA

Možete računati na nas i nakon kupovine SYNC GAME. Korisnici igre imaju pristup Q&A vebinarima za pojašnjenja i razmenu iskustava dva meseca nakon kupovine karata (januar/februar 2021), a od marta 2021. i beneficirani pristup obukama Stairs to Stars.

Autorska prava zaštićena.

Upozorenje: Svrha SYNC GAME nije poboljšanje mentalnog zdravlja, već učenje o sebi.

Rezultati su prvenstveno uslovljeni stepenom iskrenosti i doslednosti korisnika, i njegove/ njene posvećenosti promeni koju želi da inicira, te stoga ne mogu biti garantovani.

VEBINAR “KAKO VAM SYNC GAME MOŽE POMOĆI
U ODLUČIVANJU I SMIRENOJ PROMENI?”

    TERMINI

    Ponedeljak 14.12.2020. 19h

    Nakon prijave dobijate personalizovani link.

    Prijavite se naš newsletter. Dovoljno je samo da upišete Vašu email adresu u odgovarajuće polje i kliknete na dugme Prijava.