fbpx

TIMSKI KOUČING

PROJEKAT ORIGINALNI LIDERI *

IZGRADITE SVOJ TIM IZ SNOVA

Tim je više od skupa pojedinaca koji ga čine. On se upravo i formira sa namerom da pojedinci, koji imaju različita znanja, iskustva, veštine i sposobnosti, zajedničkim aktivnim delovanjem doprinesu kolektivnom cilju.
Često upravo razlike među članovima tima uzrokuju njegovu neefikasnost i dovode do neproduktivne radne atmosfere. Do istog ishoda dolazi i kada članovi različito tumače sopstvene i uzajamne uloge i potrebne doprinose timskom rezultatu.

PLANIRATE DA OFORMITE TIM?
VAŠ POSTOJEĆI TIM IMA PROBLEMA U KOMUNIKACIJI I ZAJEDNIČKOM RADU?

Sinhronia podržava Vaš put do efikasnog i prijatnog timskog rada.

Sinhronia postulati timskog koučinga.

  1. Tim se ne stvara spontano, tim je neophodno izgraditi. – Vođa tima je onaj koji usmerava pažnju članova tima na stvaranje timskog duha kroz definisanje rezultata doprinosa, kao i pravila rada koja članovi podržavaju.
  2. Timski koučing podrazumeva rad na održavanju zajedništva u timu u svim fazama njegovog postojanja. – Vođa tima podržava održavanje timskog duha tokom vremena, kroz pravovremeno i preventivno reagovanje na ”oscilacije” u primeni dogovorenih pravila i održavanje uzajamnog poverenja.
  3. Upravljanje konfliktima u timovima može definisati domet timskog rezultata. – Konflikti sami po sebi nisu loši, oni mogu poticati od različitih ekpertiza članova tima i želje da se daju smisaoni doprinosi.
  4. Idealno, timski i individualni koučing se prepliću, jer se nadovezuju i deluju podsticajno na ostvarenje zajedničkog rezultata i lično zadovoljstvo svakog člana tima.

Sinhronia vodi Vaš tim do maksimalnog učinka i prijatne radne atmosfere.

Uložite u svoj tim na vreme.

VIŠE INFORMACIJA

* Photo by Predrag Todorović

Prijavite se naš newsletter. Dovoljno je samo da upišete Vašu email adresu o odgovarajuće polje i kliknete na dugme Prijava.